Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive

Moja sugestia dotyczy ogłoszeń

Komunikaty administracji, sprawy techniczne forum oraz miejsce na Twoje sugestie i pomysły.
maz9
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Moja sugestia dotyczy ogłoszeń

Post autor: maz9 » 27 maja 2015, 14:00

Chciałem sprzedać swój samochód i dać ogłoszenie w odpowiednim dziale. Okazało się że potrzebne jest 100 postów. Mam tylko 16. Zgadzam się że ten dział nie musi być dla każdego. Ale to dość spore i niepotrzebne ograniczenie. Można by było zrobić tym którzy nie mają 100 postów zależnie od ich ilości płatne sms czy jakiś system płatnych punktów jak to na niektórych forach się zdarza. Z takich ogłoszeń korzystają dwie strony i ci którzy dają ogłoszenie i ci którzy je czytają wiec w tym przypadku wszyscy są poszkodowani. Niech poszkodowani będą ci którzy nie mają 100 postów i niech płaca za ogłoszenie.

Od i wsio dodam że lepiej kupić samochód od kolegi z forum bo coś wiadomo niż od obcego :)

Antoni Sylwester

Post autor: Antoni Sylwester » 27 maja 2015, 14:04

maz9 pisze:lepiej kupić samochód od kolegi z forum bo coś wiadomo niż od obcego :)
Zdecydowanie masz rację, dlatego potrzebny jest czas, aby zweryfikować kto jest tym kolegą, a kto tylko 'kolegą'...

Było to już 'wałkowane' wielokrotnie... to jest pewien przywilej, a forum to nie słup ogłoszeniowy <okok>

Awatar użytkownika
Mazdomania
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Gosia
Rocznik: 2001
Moje auto: S6 C5
Nadwozie: Avant
Silnik: 4.2 ASG 299KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Benzyna

Post autor: Mazdomania » 27 maja 2015, 14:05

maz9 pisze:Zgadzam się że ten dział nie musi być dla każdego. Ale to dość spore i niepotrzebne ograniczenie.
Właśnie potrzebne, bo ciągle zdarzają się oszuści i krętacze. Możliwość wystawiania ogłoszeń jest przywilejem dla osób, które pomagają i udzielają się na forum.
Zapraszamy na Klub, forum Audi A8 - A8Team.PL

atlas audi a6

Post autor: atlas audi a6 » 27 maja 2015, 14:22

zgadzam się z adminami!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „📢 Ogłoszenia i życie Klubu”

opony samochodowe opony samochodowe opony samochodowe
części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl
części samochodowe motostahttps://www.motostacja.pl