Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive

licznik postów

Komunikaty administracji, sprawy techniczne forum oraz miejsce na Twoje sugestie i pomysły.
zwykły $
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

licznik postów

Post autor: zwykły $ » 29 wrz 2013, 18:32

Witam szanowną moderację. Od pewnego czasu licznik postów mojego profilu nie funkcjonuje poprawnie a przynajmniej tak mi się wydaje . Zatrzymał się na 24 a sprawdzając po profilu to powinienem mieć koło 40. Nie jestem fanem bezsensownego nabijania postów po to tylko żeby mieć ( o tym świadczy data mojej rejestracji ) ale chciałbym żeby w miarę upływu czasu już nie być postrzegany jako (nowy)nie udzielający się na forum a w przyszłości może i coś sprzedać co wala się po garażu . Zaznaczam że w mojej historii 40 postów zawarłem kilka fotostory które nie jednemu się przydały . Proszę o sprawdzenie . Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Naprawa Audi A6
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Tomek
Rocznik: 2005
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC 150KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel
Kontakt:

Re: licznik postów

Post autor: Naprawa Audi A6 » 29 wrz 2013, 18:38

zwykły $ pisze:Witam szanowną moderację. Od pewnego czasu licznik postów mojego profilu nie funkcjonuje poprawnie a przynajmniej tak mi się wydaje . Zatrzymał się na 24 a sprawdzając po profilu to powinienem mieć koło 40. Nie jestem fanem bezsensownego nabijania postów po to tylko żeby mieć ( o tym świadczy data mojej rejestracji ) ale chciałbym żeby w miarę upływu czasu już nie być postrzegany jako (nowy)nie udzielający się na forum a w przyszłości może i coś sprzedać co wala się po garażu . Zaznaczam że w mojej historii 40 postów zawarłem kilka fotostory które nie jednemu się przydały . Proszę o sprawdzenie . Pozdrawiam
Znalazłeś się we właściwym dziale, by znaleźć odpowiedź - wystarczyło poszukać, bo odpowiedź na Twoje pytanie jest: viewtopic.php?t=61006

zwykły $
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: zwykły $ » 29 wrz 2013, 18:46

Rozumiem i dziękuję za wyjaśnienie.

Awatar użytkownika
Naprawa Audi A6
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Tomek
Rocznik: 2005
Moje auto: A6 C6