Witam Klubowiczów!
Proszę o poradę, gdzie mogę dokonać dynamicznej wymiany oleju w skrzyni Multitronic w opolskiem lub śląskiem?
I ewentualnie jakie koszty?
Pozdrawiam
Marcin
[ MULTI] Gdzie dynamiczna wymiana oleju opolskie lub śląskie
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Przemysław
- Rocznik: 2012
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 360KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: DSG
- Paliwo: Diesel
nie wiem jak po lifcie, ale w przedliftowym multi nie ma wymiennego filtra.
Filtr jest zabudowany w skrzyni i wymienia się go wtedy jak robimy generalny remont skrzyni
Filtr jest zabudowany w skrzyni i wymienia się go wtedy jak robimy generalny remont skrzyni

Ochrona komponentu online, także zdalnie.
POLSKIE Menu, lektor i mapy w MMI 2G / 3G Basic, High, Plus / Concert / RMC / MIB2 / Mh2p + konwersja USA na EU, AndroidAuto - Carplay
Naprawa jednostek MMI 3G zielony\czerwony ekran oraz bez reakcji, naprawa BOOTLOADER 2G HIGH
POLSKIE Menu, lektor i mapy w MMI 2G / 3G Basic, High, Plus / Concert / RMC / MIB2 / Mh2p + konwersja USA na EU, AndroidAuto - Carplay
Naprawa jednostek MMI 3G zielony\czerwony ekran oraz bez reakcji, naprawa BOOTLOADER 2G HIGH
Dzięki. Zgadza się. Wymiana będzie statyczna.
W międzyczasie poszperałem trochę i popytałem i większość opinii była taka, że w Multitrinic'u w ogóle nie ma możliwości dynamicznej zmiany oleju.
Umówilem się w salonie Audi na wymianę statyczną: Koszt 780 PLN z nowym korkiem spustowym.
Do tego sprawdzili mi historię serwisową auta.
Myslę, że temat można zamknąć.
Pozdrawiam
Marcin
W międzyczasie poszperałem trochę i popytałem i większość opinii była taka, że w Multitrinic'u w ogóle nie ma możliwości dynamicznej zmiany oleju.
Umówilem się w salonie Audi na wymianę statyczną: Koszt 780 PLN z nowym korkiem spustowym.
Do tego sprawdzili mi historię serwisową auta.
Myslę, że temat można zamknąć.
Pozdrawiam
Marcin