[ MANUAL+Q] Skrzynia biegów manualna audi allroad 2.7 biturb
-
- Forum Audi A6 / A7
[ MANUAL+Q] Skrzynia biegów manualna audi allroad 2.7 biturb
Witam ma pytanie dotyczące audi czy będzie pasowała skrzynia EDU, most DSA do audi a6c5 allroad 2.7 biturbo?
Wcześniej była EKM i most ENX ale starły się tryby w torsenie
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Wcześniej była EKM i most ENX ale starły się tryby w torsenie
Z góry dziękuję i pozdrawiam
-
- Forum Audi A6 / A7
Znalazłem skrzynię EDU most DSA wał i półosie z jednego auta, tylko chcę wiedzieć czy nie będzie jakiś problemów z montażem i co jeszcze potrzebuję?
(A mogło być to przyczyną wibracji z tyłu podczas ruszania do 3tyś. później ustawało?)
[ Dodano: 2017-10-20, 07:28 ]
Jaka manualna skrzynia biegów i most najlepiej pasowała by do mojej audi allroad 2.7 biturbo?
(A mogło być to przyczyną wibracji z tyłu podczas ruszania do 3tyś. później ustawało?)
[ Dodano: 2017-10-20, 07:28 ]
Jaka manualna skrzynia biegów i most najlepiej pasowała by do mojej audi allroad 2.7 biturbo?
-
- Forum Audi A6 / A7
łatwiej byłoby wymienić sam torsen ale poprzedni właściciel przekładał skrzynię i most, z tego co się dowiedziałem to skrzynia z symbolem EKM jest od diesla i źle dopasował most i teraz jestem zmuszony kupić cały napęd skrzynię, most, wał, półosie tylko takie pytanie jaką skrzynie i most z jakim symbolem. Znalazłem skrzynię jak wcześniej pisałem EDU i most DSA i resztę gratów, wszystko pochodzi z jednego auta od 2.7 biturbo nadwozie sedan i nie wiem czy będzie do allroad pasował czy mam szukać innej wyczytałem, że od 2.5 diesla wstawiają ktoś coś doradzi?
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7