No więc sprzęgło już nie równo bierze, pojawiają się drgania podczas ruszania pod górę i czasem jak źle puszczę sprzęgło (za wolno) to silnik chce wyrwać z zawieszenia. Przy spokojnej jeżdzie spokój. Auto ma 200tyś i chyba czeka mnie duży zakup. No i moje pytanie: czy ktoś z Was regenerował dwumas i sprzęgło? Gdzie? Czy fachowo i czy dobrze pracuje? Jak z trwałością? Szukałem fraz w szukajce ale nic więc piszę temat. Jeśli był podobny wątek z opiniami i namiarami to dajcie odnośnik. Dzięki
Interesuje mnie usługa w okol. Krakowa - Katowic - Opola
[ MANUAL] Regeneracja koła dwumasowego oraz sprzęgła
[ MANUAL] Regeneracja koła dwumasowego oraz sprzęgła
Podawanie wypłaty w wartości brutto
To jak podawanie długości członka razem z długością kręgosłupa...
To jak podawanie długości członka razem z długością kręgosłupa...
Tez mnie to interesuje i mam kontakt do paru firm z których przysłano mi wyceny regeneracji. Ogólnie nie ma problemu z wysłaniem zestawu do regeneracji, niektórzy mają już gotowe zestawy zregenerowane i przesyłają w całości a Ty płacisz za zestaw plus kaucja, którą zwrócą Ci po odesłaniu starego zestawu.
Tylko, która wybrać firmę? Każda ma jakieś doświadczenie.
Czekajmy może coś podpowiedzą inni.
Tylko, która wybrać firmę? Każda ma jakieś doświadczenie.
Czekajmy może coś podpowiedzą inni.
-
- Forum Audi A6 / A7
- mawrick
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jerzy
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
kolega robił regeneracje w insigni dwumasa w jakiejs firmie w kielcach dostał na to rok gwarancji a jeździ juz 2 lata i nic złego sie nie dzieje też chciał kupić nowe i nawet kupił w serwisie za 3400zł ale okazało się że jest inne i nie ma w katalogu takiego jak on ma i dlatego zdecydował sie na regeneracje ale jest bardzo zadowolony a koszt 500zł <szok>
-
- Forum Audi A6 / A7
Jeśli chodzi o opłacalność regeneracji koła dwumasowego to dużo zależy od auta. Najlepiej podzwonić po firmach z ogłoszeń i samemu się dowiedzieć o cenę. Tu masz trochę informacji http://www.czesciregenerowane.pl/porady ... owego.html są tam też jakieś firmy. Napisz jak uda się coś z tym kołem zrobić.
Auto Udane Doskonałe Idealne