Witam !
Praktycznie pasować będzie każda, która będzie miała sterowanie E18/2 - czyli takie jak Twoje (patrząc na rocznik Audika podany w profilu). Prócz sterowania E18/2 (czujnik obrotów wejściowych do skrzyni - hallotronowy), jest jeszcze sterowanie starszego typu E17 (czujnik obrotów wejściowych do skrzyni - indukcyjny) czujniki (o ile dobrze pamiętam to G182) znajdują się pod płytą sterującą w skrzyni. Oczywiście można zamienić sterowania z E17 na E18/2, ale wiąże się to z przekładką kosza sprzęgieł (o ile dobrze pamiętam II biegu) i kosza hamulców tego samego biegu co kosz sprzęgieł (dla wyjaśnienia: na koszu hamulców znajduje się opaska magnetyczna z której czyta czujnik hallotronowy, przez co kosz sprzęgieł musiał zostać wykonany z niemagnetycznego materiału, żeby nie powodował zakłóceń między opaską magnetyczną na koszu hamulców, a czujnikiem hallotronowym obrotów wejściowych skrzyni). Poza sterowaniem, skrzynie różnią się tylko i wyłącznie przełożeniami biegów. Ja moją skrzynie ETK zamieniałem na DEQ bo przełożenia DEQ są sporo krótsze, ale musiałem zamienić też sterowania bo skrzynia DEQ jest na sterowaniu E17 w przeciwieństwie do ETK, gdzie starowanie jest E18/2.
Mam nadzieję, że nieco rozjaśniłem sprawę

Pozdrawiam !