Kupiłem niedawno audi a6 c4 95r 2.0 +LPG. problem polega na tym że nie działają mi szyby z przodu.
auto posiada tylko przednie szyby elektryczne i przyciski się nie podświetlają od kiedy go kupiłem. poprzedni właściciel twierdzi ze kiedyś działały poźniej zgasło podświetlenie i od czasu do czasu sie zaświeci to szyby działają. mi od 2 kiedy mam auto nie zdarzyło sie zeby zadziałało podświetlenie przycisków

. Niewiem gdzie w tym aucie znajdują się bezpieczniki od szyb o ile takie są wogóle albo jakiś przekaźnik odpowiadający za szyby. jestem laikiem jakby mi ktoś mógł pomóc i podesłać jakieś zdjęcia gdzie szukać patrzeć najlepiej ze strzałką:)
dodam ze auto posiada szyberdach elektryczny i wszystko działa normalnie
czytałem gdzies tu na forum ze są jakieś przekaźniki i że śniedzieją styki ale nie mam bladego pojęcia gdzie sie znajdują. szukałem tam z lewej strony kolo nogi tam za rączką od maski na górze ale jak tam patrzyłem to nic nie widziałem nie chciałem dalej grzebac bo nie jestem pewien czy to tam . proszę o zdjęcie gdzie to jest i jak rozpoznać przekaźnik od szyb.
Z góry wszystkim dziękuje za pomoc pozdrawiam
[ Dodano: 2013-01-20, 03:26 ]
podam mejla jak by miał ktoś jakies pomocne zdjęcia z opisem:)
versus1111@wp.pl
Pozdrawiam