Mam taki problemik.Zamontowałem trzecie światło stop i dalej mi sie świeci kontrolka na komputerze BREMS LIGHT(która po naciśnięciu hamulca powinna zgasnąć).ÂŚwiatło podłączyłem do jednego światła od stopu.Czy to tak ma być? Czy podłączyłem coś nie tak?Pozdro
stosuj tagi
[A6 C4]stop
[A6 C4]stop
Ostatnio zmieniony 30 sie 2008, 21:29 przez jaro78k, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
navi do a6 c5
Witam dopiero sie zalogowałem i szczeze powiedziawszy jestem zielony jesli chodzi o forum .Kupiłem w tym tygodniu a6-kę w niemczech i mam takie pytanko co zrobić Zeby bylo w navi po polskiemu bo szprechać nie umiem proszę o pomoc Pozdrawiam
przywitaj się w dziale"powitania",to niejestmiesjce na opisywania rowjego problemu.Zapoznaj sie z regulaminem
przywitaj się w dziale"powitania",to niejestmiesjce na opisywania rowjego problemu.Zapoznaj sie z regulaminem
Ostatnio zmieniony 30 sie 2008, 21:31 przez tomparkiet, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
navi do a6 c5
Witam dopiero sie zalogowałem i szczeze powiedziawszy jestem zielony jesli chodzi o forum .Kupiłem w tym tygodniu a6-kę w niemczech i mam takie pytanko co zrobić Zeby bylo w navi po polskiemu bo szprechać nie umiem proszę o pomoc Pozdrawiam
[ Dodano: 2008-08-30, 21:39 ]
Po małych problemikach przewitałem sie mam navi plus
[ Dodano: 2008-08-30, 21:39 ]
Po małych problemikach przewitałem sie mam navi plus