O to mi chodziło mam wersję bez ESP i dobrze bo i tak bym tego nie używał:mrgreen:hehe pewnie ten z przodu szufladka co jest obok podstawki na kubek???
[A6 C5] Uchwyty na napoje w tylnej kanapie
- arturro_A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
http://www.audiworld.com/tech/int59.shtmlsadzik65439 pisze:to jak panowie znalazl ktos rozwaizanie mojego problemu???
- arturro_A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2005
sorki że tak późno miałem podobny problem z tymi uchwytami nie mam tyle cierpliwości więc zrobiłem to na siłę. Wytargałem je ze środka i okazało się ze wystarczy pod wadzić cienkim śrubokrętem od góry w dwóch miejscach i wyciągnąć no i tu kolejny problem w środku jest takie nalany trójkąt który przestawia zapadkę jak wciskasz to przechodzi w jedną stronę i się odblokuje i wychodzi, natomiast po kolejnym wciśnięciu przesuwa zapadkę znowu i się blokuje pozostając w środku ot i cała filozofia. Ja nadlałem trochę plastikiem spiłowałem pilnikiem i działa jedno bo drugie to sobie śrubokrętem wysuwam, za bardzo zniszczone było. Pytałem w serwisie cena jednej kieszeni 150zł więc tańszy był śrubokręt ha ha
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 2008
No ja na szczescie nie mam z tym problemu bo wszystkie u mnie dzialaja i jak jechalem ostatnio w trase z moimi znajomymi to uchwyty w tylnej kanapie byly bardzo przydatne
A6 3.0 TDI Quattro, ASB, 280ps i 560nm by MR Motors na Audi Forum . 

-
- Forum Audi A6 / A7