Opony samochodowe Audi
części samochodowe
Kalkulator OC mfind
opony i alufelgi
Tarcze, hamulce

Weryfikacja Historii Wypadkowej Pojazdu

Nowy Top

...czyli nowości na Forum Audi A6 / A7 Klub.
daro
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Posty: 19
Rejestracja: 09 paź 2008, 11:28
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Post autor: daro » 11 paź 2008, 18:01

Na samej górze strony :mrgreen:

Voytec
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Posty: 736
Rejestracja: 05 lip 2008, 22:29
Imię: Wojtek
Moje auto: A6 C7
Rocznik: 2015
Nadwozie: Avant
Silnik: 3.2 FSI 255KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: S-tronik
Paliwo: Benzyna
Lokalizacja: Eindhoven/WSCHOWA
Kontakt:

Post autor: Voytec » 11 paź 2008, 18:02

buhaaha :mrgreen: dobre szachu
strona gorna,czy moze sie u ciebie nie wyswietla
Ostatnio zmieniony 11 paź 2008, 18:07 przez Voytec, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
szachu a6
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Posty: 199
Rejestracja: 09 sie 2008, 11:44
Lokalizacja: Zagłębie

Post autor: szachu a6 » 11 paź 2008, 18:03

wlasnie sie nic nie wyswietla ciagle jest c6 niebieska
był Golf III 1.9 SDi
jest i będzie A6 C5 1.9 TDi

Voytec
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Posty: 736
Rejestracja: 05 lip 2008, 22:29
Imię: Wojtek
Moje auto: A6 C7
Rocznik: 2015
Nadwozie: Avant
Silnik: 3.2 FSI 255KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: S-tronik
Paliwo: Benzyna
Lokalizacja: Eindhoven/WSCHOWA
Kontakt:

Post autor: Voytec » 11 paź 2008, 18:05

a to dziwne ,,wyloguj sie ze strony,moze gdzies tam siedzi w cookie :-P

Awatar użytkownika
szachu a6
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Posty: 199
Rejestracja: 09 sie 2008, 11:44
Lokalizacja: Zagłębie

Post autor: szachu a6 » 11 paź 2008, 18:05

juz to zrobilem..ale sprobuje jeszcze raz

[ Dodano: 2008-10-11, 18:07 ]
i nic...
był Golf III 1.9 SDi
jest i będzie A6 C5 1.9 TDi

mr.Pit
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Posty: 221
Rejestracja: 22 lut 2008, 20:22
Imię: Marcel
Moje auto: S6 C5
Rocznik: 2002
Nadwozie: Avant
Silnik: 3.0 220KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Diesel
Lokalizacja: Rumia

Post autor: mr.Pit » 11 paź 2008, 18:13

Faktycznie ta C5 trochę za nisko patrzy. Prezes mógłbyś ją trochę wypoziomować
Fiat 126 BIS, Fiat 125, Opel Omega 2.0
Opel Calibra 2.0
Audi C4 93r 2.6 ABC, Audi A6 99r 2.4 ARJ
Audi A6 Avant 03r 3.0 ASN

Awatar użytkownika
szachu a6
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Posty: 199
Rejestracja: 09 sie 2008, 11:44
Lokalizacja: Zagłębie

Post autor: szachu a6 » 11 paź 2008, 18:14

...prezes moze mi powiesz czemu ja nie widze tego top-u nowego tylko ciagle stary...
był Golf III 1.9 SDi
jest i będzie A6 C5 1.9 TDi

daro
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Posty: 19
Rejestracja: 09 paź 2008, 11:28
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Post autor: daro » 11 paź 2008, 18:14

Dziwne szachu A6, nie mam pomysłu co możesz mieć nie tak :-(

Jurek85
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Posty: 326
Rejestracja: 23 sie 2008, 11:44
Imię: Jurek
Moje auto: A6 C5
Rocznik: 2003
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.8 193KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna
Lokalizacja: Kraków

Post autor: Jurek85 » 11 paź 2008, 18:15

Ja też widzę cały czas a6 avant niebieską. Coś nie tak??

Voytec
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Posty: 736
Rejestracja: 05 lip 2008, 22:29
Imię: Wojtek
Moje auto: A6 C7
Rocznik: 2015
Nadwozie: Avant
Silnik: 3.2 FSI 255KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: S-tronik
Paliwo: Benzyna
Lokalizacja: Eindhoven/WSCHOWA
Kontakt:

Post autor: Voytec » 11 paź 2008, 18:16

gdyby to byl jakis flash czy java to jeszcze ale to powinno ci sie normalnie wyswietlic...dziwne

Awatar użytkownika
szachu a6
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Posty: 199
Rejestracja: 09 sie 2008, 11:44
Lokalizacja: Zagłębie

Post autor: szachu a6 » 11 paź 2008, 18:17

widze ze kolega pode mna ma ten sam problem...nie wiem co jest grane...
był Golf III 1.9 SDi
jest i będzie A6 C5 1.9 TDi

Voytec
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Posty: 736
Rejestracja: 05 lip 2008, 22:29
Imię: Wojtek
Moje auto: A6 C7
Rocznik: 2015
Nadwozie: Avant
Silnik: 3.2 FSI 255KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: S-tronik
Paliwo: Benzyna
Lokalizacja: Eindhoven/WSCHOWA
Kontakt:

Post autor: Voytec » 11 paź 2008, 18:17

Chyba naprawde bedziecie musieli wyczyscic temp,moze to pomoze ;-)
Ostatnio zmieniony 11 paź 2008, 18:20 przez Voytec, łącznie zmieniany 1 raz.

Jurek85
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Posty: 326
Rejestracja: 23 sie 2008, 11:44
Imię: Jurek
Moje auto: A6 C5
Rocznik: 2003
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.8 193KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna
Lokalizacja: Kraków

Post autor: Jurek85 » 11 paź 2008, 18:18

Nawet bardzo. Czytam co wy piszecie i aż się zastanawiam o co chodzi?? Chodzi właśnie o tą niebieską c6 tak?? Zdaje się że teraz powinienem widzieć c4 i c6??

Awatar użytkownika
szachu a6
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Posty: 199
Rejestracja: 09 sie 2008, 11:44
Lokalizacja: Zagłębie

Post autor: szachu a6 » 11 paź 2008, 18:19

no dokaldnie powinnismy je widziec a jest odwrotnie...dalej stary uklad:D jak PZPNie:D
był Golf III 1.9 SDi
jest i będzie A6 C5 1.9 TDi

Awatar użytkownika
vermess
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Posty: 35
Rejestracja: 23 lip 2008, 15:04
Lokalizacja: Bielsko-Biała

Post autor: vermess » 11 paź 2008, 18:20

Spróbuj wejść na stronę główną i kilka razy ją odświeżyć np. przez przyciśnięcie klawisza F5 na klawiaturze. U mnie pomogło :)
Było A6 C5 2.4 FWD, jest A6 C6 3.0 QUATTRO
Strony internetowe Bielsko
Pozdrawiam
vermess

ODPOWIEDZ

Wróć do „Nowości i Komunikaty”


Akumulatory samochodowe Audi A6
Kalkulator OC hamulce