Opony samochodowe Audi
części samochodowe
Kalkulator OC mfind
opony i alufelgi
Tarcze, hamulce

Weryfikacja Historii Wypadkowej Pojazdu

Styl A6Klub.PL 2020 rok.

...czyli nowości na Forum Audi A6 / A7 Klub.
Forum Audi A6 .

Post autor: Forum Audi A6 . » 14 lut 2014, 16:07

a ja mam pytanie jak szeroki lub ile trzeba miec monitorow zeby forum nei bylo tak szerokie???i zeby moc czytac wszystko razem a nie suwakiem na dole jazdzic na boki??
no sorry ale nie wszyscy jada na monitorach 24 calowych lub sprzecie z nasa ktory pozwala jakos to ogladac w calosci bez przesuwania w poziomie...
nie mieszcza sie okienka z reklamami ze tak to rozciagacie????
i nei pisz Doc ze tego wymaga ten styl bo nie wymaga.

Awatar użytkownika
szalony
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Posty: 2522
Rejestracja: 21 mar 2013, 17:21
Imię: Robert
Moje auto: A6 C5
Rocznik: 2001
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.4 136KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna
Lokalizacja: Beskid Śląski
Kontakt:

Post autor: szalony » 14 lut 2014, 17:49

daniel1997 pisze:tomkom1, witaj kurcze ja działam na laptopie i sprawdziłem u syna na kompie wszystko gra


U mnie jest identycznie, przed chwilą też w pracy sprawdzałem na kilku komputerach i też wszystko jest jak należy.

Audi A7 3.0 BMK 224KM

Post autor: Audi A7 3.0 BMK 224KM » 14 lut 2014, 18:47

Sebku jeden spróbuj na innej przeglądarce, u mnie wszystko ok na stacjonarnym.

Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Posty: 2010
Rejestracja: 08 gru 2007, 01:02
Imię: Andrzej
Moje auto: A6 C5
Rocznik: 1998
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 1.8T AJL 180KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna
Lokalizacja: Legionowo
Kontakt:

Post autor: Doc » 14 lut 2014, 19:48

U mnie również. Mam laptopa 14'', oraz 17''. Wszystko jest dobrze, tak jak powinno.
Rozmiar na forum dokładnie ten sam. Kilka lat temu.
2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel pierwszego, największego forum Audi A6 / A7 w Polsce --> kontakt <okok>

Forum Audi A6 .

Post autor: Forum Audi A6 . » 14 lut 2014, 20:15

u mnie tak: <cwaniak>

Awatar użytkownika
mambaw
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Posty: 153
Rejestracja: 18 lut 2012, 10:28
Lokalizacja: pomorskie, zachodniopomorskie

Post autor: mambaw » 14 lut 2014, 20:29

Najlepsza zakładka- "jak zrobić zrzut ekranu" <lol>

Forum Audi A6 .

Post autor: Forum Audi A6 . » 14 lut 2014, 21:48

mambaw, masz racje kolego jest sie z czego smiac...jeden ma wiedze informatyczna jak ty...inny ma wiedze techniczna jak ja..co zreszta widac po ilosci postow...no i w sumie jestesmy na forum informatycznym gdzie taka wiedza jak zrzut jest kluczowa i w zasadzie wysysana z mlekiem matki...

Awatar użytkownika
lol72
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Posty: 214
Rejestracja: 28 sie 2011, 20:35
Imię: Włodzimierz
Moje auto: A6 C5
Rocznik: 1998
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.4 ALF 165KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna+LPG
Lokalizacja: Żory

Post autor: lol72 » 14 lut 2014, 21:53

U mnie na chrome nie ma problemów z szerokością od zawsze.
Może spróbuj chroma??
Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia...
JUNKERS na 6 palników. NEW

Forum Audi A6 .

Post autor: Forum Audi A6 . » 14 lut 2014, 21:56

na takiej samej przegladarce ale na 17 lapku nie ma tego problemu,
poprzedni zrzut zrobilem z netbooka samsung n110.
zwracam odrobine honoru administracji jednak pozostaje taka mala upierdliwosc czy nie mozna na tyle zwezic forum zeby na kazdym sprzecie a przynajmniej mlodszym niz atari forum mozna bylo czytac normalnie..

Awatar użytkownika
Mazdomania
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Posty: 3217
Rejestracja: 06 sie 2013, 09:16
Imię: Gosia
Moje auto: S6 C5
Rocznik: 2002
Nadwozie: Avant
Silnik: 4.2 ANK 340KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Benzyna
Lokalizacja: Łęczna/Puławy

Post autor: Mazdomania » 14 lut 2014, 23:03

Na 10" netbooku miałam to samo. Po prawej stornie na górze jest powiekszenie :
Obrazek
i tam ustaw sobie odpowiednie i nie będziesz musiał suwakiem jeździć <okok>

Forum Audi A6 .

Post autor: Forum Audi A6 . » 14 lut 2014, 23:06

jeden madry co pomogl byc moze..dzieki

Awatar użytkownika
Mazdomania
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Posty: 3217
Rejestracja: 06 sie 2013, 09:16
Imię: Gosia
Moje auto: S6 C5
Rocznik: 2002
Nadwozie: Avant
Silnik: 4.2 ANK 340KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Benzyna
Lokalizacja: Łęczna/Puławy

Post autor: Mazdomania » 14 lut 2014, 23:10

Nie ma za co <okok> jak masz 10" to ustaw powiększenie niestandardowe 82%, odśwież i powinno być dobrze :)
Pozdrawiam, Gosia ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Nowości i Komunikaty”


Akumulatory samochodowe Audi A6
Kalkulator OC hamulce