Audi A6 / A7 Klub Polska - Forum




PRZYPOMNIJ HASLO

 

Poprzedni temat «» Następny temat
MMI 3GP MAPS 6.29.1 2019/2020
Autor Wiadomość
mat1324 


Model: A6 C6
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Diesel
Silnik: 3.0 CDYA 239KM
Napęd: Quattro
Rok: 2011
Skrzynia: Tiptronic
Imię: Mateusz
Pomógł: 639 razy
Wiek: 27
Dołączył: 23 Sty 2013
Posty: 11091
Skąd: Nowy Tomyśl
Wysłany: 2019-11-27, 23:41   

Wystarczy włączyć tylko samo MMI. Nie trzeba zapłonu ani odpalonego silnika. Jedynie warto podpiąć auto pod prostownik, bo aktualizacja trwa ok. 2.5 godziny, ale pod warunkiem, że użyje się szybkiej karty (klasa 10).
 
 
radexon 


Model: A6 C6
Nadwozie: Limuzyna
Zasilanie: Benzyna
Silnik: 3.2 FSI 255KM
Napęd: Quattro
Rok: 2008
Skrzynia: Tiptronic
Imię: Radosław
Dołączył: 11 Cze 2018
Posty: 30
Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2019-11-28, 19:19   

HN+EU_AU3G_P066 - to jest rozumiem 3G plus tak ?czyli od razu moge najnowszy soft wgrac na ten fabryczny tak?bo czytałem żę P066 to favryczny soft ,który wyszedł z autem?ale jesli sie myle poprawcie mnie :)
 
 
zekering78 


Model: A6 C7
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Benzyna
Silnik: 3.0 TFSI 300KM
Napęd: Quattro
Rok: 2012
Skrzynia: S-tronik
Kod silnika: CGWB
Imię: ruud
Dołączył: 29 Sty 2015
Posty: 239
Skąd: Nl
Wysłany: 2019-11-28, 19:40   

Możesz wgrywać najnowszy
_________________
Stage 1+ by Vagtechniek
430pk/530Nm
 
 
radexon 


Model: A6 C6
Nadwozie: Limuzyna
Zasilanie: Benzyna
Silnik: 3.2 FSI 255KM
Napęd: Quattro
Rok: 2008
Skrzynia: Tiptronic
Imię: Radosław
Dołączył: 11 Cze 2018
Posty: 30
Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2019-11-28, 21:51   

Wolę się upewnić więc jeszcze, spytam.Wgrywam soft od 3GP tak czy 3G?
https://mega.nz/#F!KOYSXQKJ!pJTvdFtOJfrZVkEtZOmFyw!GKgjFCAL
 
 
mat1324 


Model: A6 C6
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Diesel
Silnik: 3.0 CDYA 239KM
Napęd: Quattro
Rok: 2011
Skrzynia: Tiptronic
Imię: Mateusz
Pomógł: 639 razy
Wiek: 27
Dołączył: 23 Sty 2013
Posty: 11091
Skąd: Nowy Tomyśl
Wysłany: 2019-11-28, 22:33   

Masz C6, więc 3GH :) .
 
 
radexon 


Model: A6 C6
Nadwozie: Limuzyna
Zasilanie: Benzyna
Silnik: 3.2 FSI 255KM
Napęd: Quattro
Rok: 2008
Skrzynia: Tiptronic
Imię: Radosław
Dołączył: 11 Cze 2018
Posty: 30
Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2019-11-28, 23:07   

ja to nie sobie będę wgrywał a znajomemu co ma A4 :)
oznaczenie mapy takie mam:
HN+EU_AU3G_P066
 
 
zekering78 


Model: A6 C7
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Benzyna
Silnik: 3.0 TFSI 300KM
Napęd: Quattro
Rok: 2012
Skrzynia: S-tronik
Kod silnika: CGWB
Imię: ruud
Dołączył: 29 Sty 2015
Posty: 239
Skąd: Nl
Wysłany: 2019-11-29, 05:40   

No to 3GP
_________________
Stage 1+ by Vagtechniek
430pk/530Nm
 
 
ink100 


Model: A6 C7
Nadwozie: Limuzyna
Zasilanie: Diesel
Silnik: 3.0 CDUC 245KM
Napęd: Quattro
Rok: 2011
Skrzynia: S-tronik
Kod silnika: CDUC
Imię: Rafał
Dołączył: 09 Paź 2015
Posty: 71
Skąd: Góra
Wysłany: 2019-12-08, 22:38   

ktos wie co dokladnie sie zmienilo w P1001 wzgledem K0942?
 
 
Emdzej77 


Model: Allroad C7
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Diesel
Silnik: 3.0 TDI 313KM
Napęd: Quattro
Rok: 2014
Skrzynia: Tiptronic
Imię: Marek
Wiek: 43
Dołączył: 17 Gru 2019
Posty: 2
Skąd: Gliwice
Wysłany: 2019-12-23, 11:28   

Czesc
Robilem wlacnie aktualizacje pierwszy raz w zyciu w moim A6 C7 Allroad 2014 z 3GP z SIM.
Początkowo był oryginalny soft wiec wgrywalem wszystkie pokolei i na koniec mapy. Teraz jest P1001 i mapy 6.29 z Google ale GPS nie czyta pozycji.
W zielonym menu GPS jest info ze jest FIX=1, Dostepne satelity 15 ale uzywane 0.
Nie wiem co robić. Wgrywałęm juz soft i mapy ponownie w trybie uzytkownika i efekt jest taki sam. Pokazuje mi wysokosc -887mnpm. Mapy aktywowane, w 5F poczyszczone błedy ale navi nie czyta pozycji z GPS.
Mozecie cos poradzić? Za kilka dni wybieram sie na urlop i chcialem miec aktualne mapy.

Marek
 
 
carlos777 


Model: A6 C7
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Diesel
Silnik: 3.0 BiTDI 313KM
Napęd: Quattro
Rok: 2016
Skrzynia: S-tronik
Imię: Kristof
Pomógł: 22 razy
Dołączył: 04 Gru 2017
Posty: 1006
Skąd: Wałbrzych
Wysłany: 2019-12-23, 13:40   

Sprawdź błędy czy nie masz uszkodzonej anteny GPS
_________________
Wcześniej
https://www.a6klub.pl/profiles/15569.htm
 
 
Emdzej77 


Model: Allroad C7
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Diesel
Silnik: 3.0 TDI 313KM
Napęd: Quattro
Rok: 2014
Skrzynia: Tiptronic
Imię: Marek
Wiek: 43
Dołączył: 17 Gru 2019
Posty: 2
Skąd: Gliwice
Wysłany: 2019-12-23, 13:48   

carlos777 napisał/a:
Sprawdź błędy czy nie masz uszkodzonej anteny GPS


Cały system przeskanowany Auto Scan i nie ma zadnych bledow.
Gdyby była uszkodzona antena to chyba by nie widział satelitow. U mnie w zielonym menu jest FIX=1, dostepne satelity zmieniają sie od 13 do 16 ale uzywane jest cały czas 0.
 
 
carlos777 


Model: A6 C7
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Diesel
Silnik: 3.0 BiTDI 313KM
Napęd: Quattro
Rok: 2016
Skrzynia: S-tronik
Imię: Kristof
Pomógł: 22 razy
Dołączył: 04 Gru 2017
Posty: 1006
Skąd: Wałbrzych
Wysłany: 2019-12-23, 16:00   

Czasem antena nabierze wody i nie ma błędu ,a pokazuje głupoty.
_________________
Wcześniej
https://www.a6klub.pl/profiles/15569.htm
 
 
arczi0044 


Model: A6 C7
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Diesel
Silnik: 2.0.TDI 177KM
Napęd: FWD
Rok: 2014
Skrzynia: Manual
Kod silnika: CGLC
Imię: Artur
Pomógł: 6 razy
Wiek: 42
Dołączył: 22 Cze 2008
Posty: 315
Skąd: Witkowo
Wysłany: 2019-12-23, 20:39   

Emdzej77 napisał/a:
Czesc
Robilem wlacnie aktualizacje pierwszy raz w zyciu w moim A6 C7 Allroad 2014 z 3GP z SIM.
Początkowo był oryginalny soft wiec wgrywalem wszystkie pokolei i na koniec mapy. Teraz jest P1001 i mapy 6.29 z Google ale GPS nie czyta pozycji.
W zielonym menu GPS jest info ze jest FIX=1, Dostepne satelity 15 ale uzywane 0.
Nie wiem co robić. Wgrywałęm juz soft i mapy ponownie w trybie uzytkownika i efekt jest taki sam. Pokazuje mi wysokosc -887mnpm. Mapy aktywowane, w 5F poczyszczone błedy ale navi nie czyta pozycji z GPS.
Mozecie cos poradzić? Za kilka dni wybieram sie na urlop i chcialem miec aktualne mapy.

Marek

A robiłeś jazdę testową po aktualizacji, czy sprawdzałeś na postoju?
_________________
Prawo jest jak płot – żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno
 
 
KrzysiekR 



Model: Inne
Nadwozie: Limuzyna
Zasilanie: Diesel
Silnik: 4.2 350KM
Napęd: Quattro
Rok: 2011
Skrzynia: Tiptronic
Imię: Krzysiek
Dołączył: 05 Sie 2012
Posty: 133
Skąd: zach-pom.
Wysłany: 2019-12-29, 20:45   

Aktywator na 6.29.1 jest ten sam co był na 2019r 6.28.01?
_________________
http://www.suwaczek.pl/cache/5d37a0d1e3.png
 
 
axe 


Model: A6 C7
Nadwozie: Limuzyna
Zasilanie: Diesel
Silnik: 2.0.TDI 177KM
Napęd: FWD
Rok: 2012
Skrzynia: Manual
Kod silnika: CGLC
Imię: Robert
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 13 Paź 2008
Posty: 645
Skąd: Trójmiasto
Wysłany: 2019-12-29, 21:06   

KrzysiekR napisał/a:
Aktywator na 6.29.1 jest ten sam co był na 2019r 6.28.01?

u mnie zadzialal 6.28.01
_________________
Robert
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: