Audi A6 / A7 Klub Polska - Forum




PRZYPOMNIJ HASLO

 


 Ogłoszenie 
Zanim napiszesz nowy temat na forum A6 / A7, skorzystaj ze standardowej lub poniższej, dodatkowej wyszukiwarki. Twój problem mógł być już omawiany.

Opony Audi A6 Opony i felgi Audi A6 motostacja.pl w a6klub.pl Opony samochodowe OC/AC sklep z częściami samochodowymi forum audi a6 Tarcze, hamulce forum audi a6
Opony Audi A6
Felgi Audi A6
Części
samochodowe
Opony
samochodowe
Kup OC/AC
Express Parts
Przepływomierz
powietrza
Układ hamulcowy Sprawdzenie VIN

Weryfikacja Historii Wypadkowej Pojazdu


Poprzedni temat «» Następny temat
MMI 3GP MAPS 6.29.1 2019/2020
Autor Wiadomość
tobi71 



Model: A6 C7
Nadwozie: Limuzyna
Zasilanie: Diesel
Silnik: 3.0 TDI 245KM
Napęd: Quattro
Rok: 2011
Skrzynia: S-tronik
Kod silnika: CDUC
Imię: Bogdan
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 27 Lis 2015
Posty: 552
Skąd: Germany
Wysłany: 2019-09-04, 09:50   

Kolega miał na myśli zapewne 128GB a nie 128MB.
_________________
A6 C6 2.7 TDI 190 PS
A6 C7 3.0 TDI 245 PS + ChipBox 41 PS
 
 
Administrator 


Model: A6 C6
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Diesel
Silnik: 4.2 335KM
Napęd: Quattro
Rok: 2004
Skrzynia: Tiptronic
Kod silnika: BAT
Imię: Andrzej
Pomógł: 231 razy
Wiek: 42
Dołączył: 28 Sty 2015
Posty: 9376
Skąd: A6Klub.PL

axe 


Model: A6 C7
Nadwozie: Limuzyna
Zasilanie: Diesel
Silnik: 2.0.TDI 177KM
Napęd: FWD
Rok: 2012
Skrzynia: Manual
Kod silnika: CGLC
Imię: Robert
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 13 Paź 2008
Posty: 645
Skąd: Trójmiasto
Wysłany: 2019-09-04, 15:01   

zekering78 napisał/a:
Na jaka kartę to wypakowales?
Instalacja musi trwać min 2 godziny

SanDisk 128GB.
_________________
Robert
 
 
mat1324 


Model: A6 C6
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Diesel
Silnik: 3.0 CDYA 239KM
Napęd: Quattro
Rok: 2011
Skrzynia: Tiptronic
Imię: Mateusz
Pomógł: 639 razy
Wiek: 27
Dołączył: 23 Sty 2013
Posty: 11091
Skąd: Nowy Tomyśl
Wysłany: 2019-09-04, 15:05   

Spróbuj sformatować programem, który jest w pierwszym poście i ponownie zainstaluj mapy + aktywacja.
 
 
Administrator 


Model: A6 C6
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Diesel
Silnik: 4.2 335KM
Napęd: Quattro
Rok: 2004
Skrzynia: Tiptronic
Kod silnika: BAT
Imię: Andrzej
Pomógł: 231 razy
Wiek: 42
Dołączył: 28 Sty 2015
Posty: 9376
Skąd: A6Klub.PL

axe 


Model: A6 C7
Nadwozie: Limuzyna
Zasilanie: Diesel
Silnik: 2.0.TDI 177KM
Napęd: FWD
Rok: 2012
Skrzynia: Manual
Kod silnika: CGLC
Imię: Robert
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 13 Paź 2008
Posty: 645
Skąd: Trójmiasto
Wysłany: 2019-09-04, 15:16   

mat1324 napisał/a:
Spróbuj sformatować programem, który jest w pierwszym poście i ponownie zainstaluj mapy + aktywacja.

mam problem z tym programem
On nie znajduje karty SD w czytniku.

Korzystam z innego.

------- Problem rozwiązany ---------
Nie wiem dlaczego ale podczas aktualizacji map w trybie STANDARD nie mialem wszystkiego co jest potrzebne do instalacji zaznaczone z dostepnych modulow/aplikacji. Zaznaczone bylo tylko MapStyles i TMCConfig.

Skorzystalem z USER DEFINED i wybralem pozycję: AUDI_MMI3G_ECE. Przy niej mialem wyswietlony " ? " zamiast T lub N lub NA. Wszedlem i z kazdej pozycji zaznaczylem ptakiem PROGRAM.

Zainstalowalo sie poprawnie.

Zauważyłem, że jeżeli wyskakuje komunikat podczas próby instalacji MEDIUM NIEDOSTĘPNE to najprawdopodobniej nie jest karta w formacie FAT32 lub coś z nią innego jest nie tak.
_________________
Robert
 
 
moso05 


Model: Inne
Zasilanie: Benzyna
Silnik: 2.0 TFSI 180KM
Napęd: Quattro
Rok: 2018
Skrzynia: Automat
Imię: Movses
Dołączył: 05 Wrz 2019
Posty: 2
Skąd: Wielkopolska
Wysłany: 2019-09-05, 22:51   

Witam klubowiczów ! to mój pierwszy post , więc proszę o wyrozumiałość . Mam soft USA i chcę wgrać Europe . Ogólnie na temat softów i map przeczytałem i nic nie zauważyłem na temat aktualizacji softu z usa na eu , może przegapiłem . Nie wiem jaki soft mam wgrać . może jakaś podpowiedz ?

IMG_3016.jpg
Plik ściągnięto 1 raz(y) 75,73 KB

 
 
jordan233 


Model: Inne
Nadwozie: Limuzyna
Zasilanie: Benzyna+LPG
Silnik: 4.2 335KM
Napęd: Quattro
Rok: 2003
Skrzynia: Tiptronic
Imię: air
Wiek: 38
Dołączył: 25 Wrz 2015
Posty: 21
Skąd: POMORZE
Wysłany: 2019-09-07, 19:05   

Zainstalowałem mapy bez żadnego błędu, niestety brak Google Earth, Audi Connect działa bez problemu.Co robię źle?


_________________
https://www.facebook.com/D3jordan233/
 
 
Administrator 


Model: A6 C6
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Diesel
Silnik: 4.2 335KM
Napęd: Quattro
Rok: 2004
Skrzynia: Tiptronic
Kod silnika: BAT
Imię: Andrzej
Pomógł: 231 razy
Wiek: 42
Dołączył: 28 Sty 2015
Posty: 9376
Skąd: A6Klub.PL

tobi71 



Model: A6 C7
Nadwozie: Limuzyna
Zasilanie: Diesel
Silnik: 3.0 TDI 245KM
Napęd: Quattro
Rok: 2011
Skrzynia: S-tronik
Kod silnika: CDUC
Imię: Bogdan
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 27 Lis 2015
Posty: 552
Skąd: Germany
Wysłany: 2019-09-07, 19:53   

Wsadź kartę SIM z aktywnym dostępem do internetu (pakiet danych). Bez tego u mnie nie chciało ruszyć, po zastosowaniu karty wszystko śmiga.
_________________
A6 C6 2.7 TDI 190 PS
A6 C7 3.0 TDI 245 PS + ChipBox 41 PS
 
 
mat1324 


Model: A6 C6
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Diesel
Silnik: 3.0 CDYA 239KM
Napęd: Quattro
Rok: 2011
Skrzynia: Tiptronic
Imię: Mateusz
Pomógł: 639 razy
Wiek: 27
Dołączył: 23 Sty 2013
Posty: 11091
Skąd: Nowy Tomyśl
Wysłany: 2019-09-07, 19:56   

Jeśli chodzi o mapę, to jest ona pewna, więc jeśli podczas instalacji nie wyrzuciło żadnego błędu i trwała ona ok. 2 godziny, to przyczyna jest w innym miejscu.
 
 
woszo 



Model: A6 C7
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Diesel
Silnik: 3.0TDi CLAA 204KM
Napęd: Quattro
Rok: 2012
Skrzynia: S-tronik
Kod silnika: CLAA
Imię: Rafał
Wiek: 38
Dołączył: 07 Sty 2011
Posty: 20
Skąd: Mikołów
Wysłany: 2019-09-07, 21:22   

Ja po ostatniej aktualizacji straciłem Google Earth. Laduje tylko g i koniec. Wcześniej na starych mapach smigalo. Ktoś coś?
 
 
Administrator 


Model: A6 C6
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Diesel
Silnik: 4.2 335KM
Napęd: Quattro
Rok: 2004
Skrzynia: Tiptronic
Kod silnika: BAT
Imię: Andrzej
Pomógł: 231 razy
Wiek: 42
Dołączył: 28 Sty 2015
Posty: 9376
Skąd: A6Klub.PL

qujot 


Model: A6 C7
Nadwozie: Limuzyna
Zasilanie: Benzyna
Silnik: 3.0 TFSI 310KM
Napęd: Quattro
Rok: 2013
Skrzynia: Tiptronic
Kod silnika: CTUA
Imię: Krzysztof
Pomógł: 7 razy
Wiek: 29
Dołączył: 16 Maj 2016
Posty: 204
Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2019-09-07, 21:53   

Jak mi nie działało Google earth to wgrywałem soft przez user defined i zaznaczałem samo gemmi <okok>
 
 
jordan233 


Model: Inne
Nadwozie: Limuzyna
Zasilanie: Benzyna+LPG
Silnik: 4.2 335KM
Napęd: Quattro
Rok: 2003
Skrzynia: Tiptronic
Imię: air
Wiek: 38
Dołączył: 25 Wrz 2015
Posty: 21
Skąd: POMORZE
Wysłany: 2019-09-07, 22:54   

qujot napisał/a:
Jak mi nie działało Google earth to wgrywałem soft przez user defined i zaznaczałem samo gemmi <okok>


No właśnie dlaczego GEMMI jest N/A ?? Nawet przy USER DEFINED , wgrywalem 2 razy i ten sam problem.

Karta SIM z pakietem danych, audi connect działa.

[ Dodano: 2019-09-08, 13:36 ]
jordan233 napisał/a:
qujot napisał/a:
Jak mi nie działało Google earth to wgrywałem soft przez user defined i zaznaczałem samo gemmi <okok>


No właśnie dlaczego GEMMI jest N/A ?? Nawet przy USER DEFINED , wgrywalem 2 razy i ten sam problem.

Karta SIM z pakietem danych, audi connect działa.





Ok zrobione.
Wszystko działa, trzeba było użyć USER DEFINED z software systemu MMI i zaznaczyć GEMMI, błąd popełniałem że chciałem to zrobić z software MAP.
Wszystko śmiga elegancko.
Dzięki :)
_________________
https://www.facebook.com/D3jordan233/
 
 
NaviTronic 


Model: RS7 4G
Nadwozie: Limuzyna
Zasilanie: Benzyna
Silnik: 4.0 TFSI 605KM
Napęd: Quattro
Rok: 2018
Skrzynia: Tiptronic
Imię: Edgar
Wiek: 29
Dołączył: 18 Wrz 2017
Posty: 96
Skąd: Mysłowice
Wysłany: 2019-09-08, 14:33   

Co za autko masz z takim softem wysokiem P1050 ?
 
 
Administrator 


Model: A6 C6
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Diesel
Silnik: 4.2 335KM
Napęd: Quattro
Rok: 2004
Skrzynia: Tiptronic
Kod silnika: BAT
Imię: Andrzej
Pomógł: 231 razy
Wiek: 42
Dołączył: 28 Sty 2015
Posty: 9376
Skąd: A6Klub.PL

zekering78 


Model: A6 C7
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Benzyna
Silnik: 3.0 TFSI 300KM
Napęd: Quattro
Rok: 2012
Skrzynia: S-tronik
Kod silnika: CGWB
Imię: ruud
Dołączył: 29 Sty 2015
Posty: 239
Skąd: Nl
Wysłany: 2019-09-08, 21:55   

NaviTronic napisał/a:
Co za autko masz z takim softem wysokiem P1050 ?

Amerykański taki ładny- tego ludziom nie się nie wgrywa :>
_________________
Stage 1+ by Vagtechniek
430pk/530Nm
 
 
moso05 


Model: Inne
Zasilanie: Benzyna
Silnik: 2.0 TFSI 180KM
Napęd: Quattro
Rok: 2018
Skrzynia: Automat
Imię: Movses
Dołączył: 05 Wrz 2019
Posty: 2
Skąd: Wielkopolska
Wysłany: 2019-09-08, 22:59   

Audi q3 2018r
_________________
Witam wszystkich serdecznie. Jestem posiadaczem Audi q3 po lifcie. Pozdrawiam
 
 
mat1324 


Model: A6 C6
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Diesel
Silnik: 3.0 CDYA 239KM
Napęd: Quattro
Rok: 2011
Skrzynia: Tiptronic
Imię: Mateusz
Pomógł: 639 razy
Wiek: 27
Dołączył: 23 Sty 2013
Posty: 11091
Skąd: Nowy Tomyśl
Wysłany: 2019-09-11, 21:12   

Aby utworzyć uniwersalną wersję dla 3GH i 3GP trzeba:

https://www.a6klub.pl/mmi...8317.htm#932316
 
 
Administrator 


Model: A6 C6
Nadwozie: Avant
Zasilanie: Diesel
Silnik: 4.2 335KM
Napęd: Quattro
Rok: 2004
Skrzynia: Tiptronic
Kod silnika: BAT
Imię: Andrzej
Pomógł: 231 razy
Wiek: 42
Dołączył: 28 Sty 2015
Posty: 9376
Skąd: A6Klub.PL

Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: