[A6 C6] Oswietlenie tablicy rejestracyjnej
Moze ja podziele sie jakimis uwagami! Mnie tez przestaly dzialac lampki po wymianie na ledy. Prawda jest tez ze jesli komp sprawdzi ze jest spalona to nie da zasilania.
Lampki najlepiej wymieniac na wlaczonych swiatelkach~!!!! Dodam jeszcze cos- zauwazylem ze jesli wkladamy lampke z zarowka pod kontem tak aby najpierw sie zahaczyla o to cos ( bo zdrugiej strony jest przykrecana) to wtedy sie nie palila zarowka , agdy wkladamy ja prosto do dzioreczki i lekko na bok przesówajac to wtedy sie zaswieca od razu! Najlepiej bylo by pokazac na zywo jak to trzeba zrobic, ale tak czy siak liczy sie efekt koncowy:-) Ledy tablicy rejestracyjnej dzialaja:-)
Lampki najlepiej wymieniac na wlaczonych swiatelkach~!!!! Dodam jeszcze cos- zauwazylem ze jesli wkladamy lampke z zarowka pod kontem tak aby najpierw sie zahaczyla o to cos ( bo zdrugiej strony jest przykrecana) to wtedy sie nie palila zarowka , agdy wkladamy ja prosto do dzioreczki i lekko na bok przesówajac to wtedy sie zaswieca od razu! Najlepiej bylo by pokazac na zywo jak to trzeba zrobic, ale tak czy siak liczy sie efekt koncowy:-) Ledy tablicy rejestracyjnej dzialaja:-)
Pewnie ze dam! Nawet efektami sie pochwale:-)
Adres do linka to http://allegro.onet.pl/item1146853234_l ... _seat.html kupilem 39mm 2ledowe. super siweca!- zreszta sami ocencie!!!
A o to zdjecia
![Obrazek]()
[ Dodano: 2010-08-17, 09:26 ]
![Obrazek]()
Adres do linka to http://allegro.onet.pl/item1146853234_l ... _seat.html kupilem 39mm 2ledowe. super siweca!- zreszta sami ocencie!!!
A o to zdjecia
[ Dodano: 2010-08-17, 09:26 ]
- pama
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Tomasz
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
fenomenalny,
fenomenalne efekty.:D:D:Dhehe
czyli mowisz, zeby wlozyc rownolegle a nie wciskac pod katem, jak napisales i na wlaczonych ..

fenomenalne efekty.:D:D:Dhehe
czyli mowisz, zeby wlozyc rownolegle a nie wciskac pod katem, jak napisales i na wlaczonych ..

Ostatnio zmieniony 17 sie 2010, 10:27 przez pama, łącznie zmieniany 1 raz.
- wojciech_A6_C6
- Forum Audi A6 / A7