Witam,
Mam pytanie, niedawno zakupiłem A6 AVANT, od początku był problem ze światłami przeciwmgielnymi w klapie, po włączeniu ich wywalało bezpiecznik, naprawiłem uszkodzoną wiązkę w lewym rogu, i teraz światła świecą, ale równocześnie z nimi włączają się światła przeciwmgielne przednie. Czy to norma czy mam szukać czegoś jeszcze w elektryce?
Pozdrawiam
Przemek
[A6 C4 AVANT] ÂŚwiatła przeciwmgielne
-
- Forum Audi A6 / A7
W moim C4 idzie w gumowej osłonie w lewym narożniku patrząc od tyłu auta, moja była juz drutowana przez jakiegoś magika i to bardzo tandetnie dlatego były problemy, sprawdź również bezpiecznik od tych świateł.
Wracając do mojego pytania, to nie wiem czy to jest prawidłowie działanie czy nie? są 2 osobne włączniki a mimo to ten od tylnych powoduje załączanie również przednich, czy ktoś może mi potwierdzić czy to jest prawidłowe działanie?
Pozdrawiam
Przemek
Wracając do mojego pytania, to nie wiem czy to jest prawidłowie działanie czy nie? są 2 osobne włączniki a mimo to ten od tylnych powoduje załączanie również przednich, czy ktoś może mi potwierdzić czy to jest prawidłowe działanie?
Pozdrawiam
Przemek