krzysztofput, no kolezko teraz mi pojechales....nigdzie absolutnie nigdzie nie ma promila zlosliowsci.napisalem to z sympatii...ty masz antene na uchwycie i oki.a ja osobiscie uwazam ze lepiej podkleic folie bezbarwna niz podkladki magnetyczne bo wiem doskonale jak rysuja lakier....nie mialem nigdy problemu z odklejeniem bezbarwnej folii...moze zalezy czego uzyjesz.jakiego rodzaju folii.ja uzywalem miekkiej i nigdy nei mailem klopotu z oderwaniem tego.oczywiscie uwazam ze montaz na stale jest najlepszy i najpewnieszy....
twoj sposob moze i jest optymalny pod wzgledem montazu.ale co maj powiedziec osoby ktore sporadycznie uzywaja radia a na codzien wola miec czysta linie nadwozia?
co do anteny to dla mnie idealnym rozwiazaniem jest albo zastapienie ori anteny antena 2 w1 lub jesli to nie mozliwe .wykorzystanie anteny klejonej na szybe.na zasadzie jak montowana jest czasami antena do zestawu telefonicznego.jeden elemnt z kablem wkleja sie od weznatrz na szybie a na zewnatrz klei sie wlasiwa antene..zadkie rozwiazanie ale takie anteny sa dostepne.i nie psuja w jakikolwiek sposob lini autka....
takrze kolego pokoj...ja nikogo nei atakuje zanim ktos nie zaatakuje mnie....pozdro