Czesc, jestem Tomas z opolskiego, wczesniej miałem 100 C4, A4 B5, a teraz C5 w 4.2 chociaż wymaga jeszcze troche pracy to i tak jestem z niej juz zadowolony
Witam wszystkich. I ja stałem się szczęśliwym posiadaczem A6. Jest trochę do dopracowania i dopieszczenia ale mam nadzieje ze będzie równie cieszyła jak moje wcześniejsze A4 B6.
Siemanko od 3 miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem A6 C5 Avant 2.4 benzyna z gazem. Forum znalazłem przy okazji szukania rozwiązania problemu z Abs i znalazłem tu rozwiązanie.
Witam wszystkich mam na imię Maciek mieszkam w Belgii po 10 latach doświadczeń z BMW przyszedł czas na zmianę marki kupiłem Audi jestem bardzo mile zaskoczony. Od kilku dni jestem posiadaczem A7.
Dzień dobry:) z racji posiadania już kolejnego Audi, grzechem by było, gdybym nie dołączyła do forum, tym razem A6 (poprzednio A4 1.9 TDI Avant, ale nadal w rodzinie)
Moje obecne auto to czarny bandzior A6 C7 2.0 TDI Avant 2012
Po 2 latach czytania i czerpania nieocenionej wiedzy ,przyszedł czas aby się przywitać na forum. Parę lat temu szczęśliwy użytkownik b trojeczki 1.8, od dwóch lat A6 C5 2.4. Także witam wszystkich serdecznie i mam nadzieję, do miłego przeczytania.
Cześć, zarejestrowałem się dawno, a dopiero od jakiegoś czasu "szpieguję" po forum no i postanowiłem w końcu się przywitać.
Lubię trochę "majsterkować" przy swoich sprzętach, więc mam nadzieję, że uda mi się tutaj nabyć wiele cennej wiedzy o swoim aucie, a być może też komuś udzielić pomocy lub porady.
Pozdrowienia!
Cześć, jestem Adam
Niedawno sprzedałem swojego Asterixa H i postanowiłem kupić zdecydowanie A6 C5 AVANT
forum znam nie od dziś, bo temat zakupu C5 nachodził kilka razy
VAG-a już miałem, dokładnie Golfa IV, więc znam typowe bolączki dotyczące blachy
Silnik jaki chce kupić to 1.8T (oczywiście po lifcie i lekki mod na 170-180 km) albo 2.8 quattro przed lift 193km, wszystko zależnie od stanu
Witam Panowie i Panie Na imię mam Artur, od niedawna jestem hmm szczęśliwym posiadaczem C5ki w sedanie, z silnikiem 2,7T ARE, manualną skrzynią biegów i napędem quattro. Auto to zakupiłem przypadkowo, było w pobliżu za śmieszną kasę Na razie bardzo mi się podoba, aczkolwiek ruda ją chrupię i z tym zamierzam walczyć. Autko sympatyczne, aczkolwiek docelowo szukam C4 S6 2,2T Także tyle z mojej strony, witam raz jeszcze